28,10,0,50,1
600,600,60,1,3000,5000,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,1,0,0,0,40,10,5,0,1,0,15,0,1
3modul.dk 1
3modul.dk 1
3modul.dk 2
3modul.dk 2
3modul.dk 3
3modul.dk 3
3modul.dk 4
3modul.dk 4
3modul.dk 5
3modul.dk 5
3modul.dk 6
3modul.dk 6
3modul.dk 7
3modul.dk 7

Endnu engang har der været afholdt Hobbymesse i Valbyhallen og der var masser af tog og mange interesserede. Vi fik sågar meldt et nyt medlem ind på messen. Velkommen til Peter.

Chistian og Kristian

Der var super højt humør og iver for at den her messe skulle blive en succes. Christian og Kristian får lige fikset et kabel sammen således at de sidste moduler kan blive koblet til banen. Torben og Jakob havde gjort et stort forarbejde og planlagt opstillingen ned til mindste detalje. Målebånd var lagt ud, klistret sedler på gulvet præcist hvor Christians Y-modul skulle være.

Torben og Per

Der kom hurtigt gang i banen. Torben virkede meget glad for sin togstamme at Per måtte træde til for at afværge en større katastrofe.

Carsten

Humøret var højt og stemning super god. God respekt omkring de aftaler der blev lavet og alle fik vist luftet masser af tog.

Jørgen

Der var absolut god grund til smil på læberne. Torben og Jakob havde fået bygget en bane vi ikke har set før og med god udnyttelse af det tildelte areal på 6x21 meter. Der var flere nye moduler med og der kommer mere og mere diorama på dem alle.

 Diorama til anledningen

Frem af skufferne og se om det kan lade sig gøre at lave lidt liv på banen. Det er faktisk forsvindende lidt der skal til. Bare se her ovenfor.

Jakobs diorama

Selv Jakob havde taget et par utroligt flotte dioramaer fra den nedlagte bane med. Det virker visuelt super godt. Se bare de efterfølgende billeder.

Jakobs diorama

Byen

Jakob og Torben

Torben og Jakob viser frem på banen. Der var stor interesse for at se hvad vi havde stillet op.

Jakob, Torben, Allan og Kristian samt Poul-Erik

Der bliver kørt tog (Jakob, Torben, Allan og Kristian) og i baggrunden bliver der lavet diorama af Poul-Erik. Det virker godt at der arbejdes på modulerne. Det var lige før at jeg fik snakket mere omkring hvordan jeg fik patineret skinnerne på et par af mine moduler end reelt at få det gjort.

Ups en farlig situation

Hov ... den rivende elv har fået farligt besøg af en krokodille og ikke den schweiziske udgave. Gad vide om vandrene langs elven har opdaget den fare der lurer i vandet???

Kristian og Klaus

Mere togkørsel ...

Poul-Erik

Her får Poul-Erik lagt og limet engangsklude på et par moduler. Det er en super smart metode og få bløde kurver på terrænet. Jeg har desværre ikke fået taget billeder af malearbejdet der blev lavet om søndagen. Meget overbevisende terræn-lægning må jeg sige.

PerO

Per havde fået lavet en aftale med hans tyske kammerat (vistnok Henrik) og der var nok et og andet der skulle udveksles kunne man forestille sig.

Carsten og Christian

Carsten lærer hvordan han selv kan lave træer af Christian. Resten af weekenden blev der snoet stammer og grene af Carsten.

Oversigt

Her kommer et par enkelte billeder så du kan få et overblik over banen.

Overblik

Overblik

Overblik

Tak for en super hyggelig weekend i godt og muntert selskab og STOR tak til Torben og Jakob for en flot indsats og flot bane. Det kan i sagtens få lov til at stå for igen ... ;-)

 

Joomla templates by a4joomla